Piratcafé, på torsdag i Göteborg

Vi möts och diskuterar massor av olika saker i morgon, torsdag, på café vanilj på vasagatan 6, i närheten av handelshögskolan. Det funkar bra att komma och bara hänga också. Folk kommer dit runt 18:00 förmodligen att vara kvar tills 22:00 i alla fall 🙂

Vi kommer förmodligen att diskutera om vi bör ställa upp i kommunvalet, hur vi ska hantera valet av ny valkretsledare och när vi ska köra omröstningen, diskutera fler detaljer om vårt IPC-Forum och så förmodligen mer. Om man inte vill diskutera det så funkar det att bara chilla också.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>