Piratpartiet i Norra Älvsborg tar form

Idag har jag lyckats med konststycket att hinna med två piratfikor. Kommunledare Erik Fredriksen arrangerade Trollhättans första piratfika och jag var med för att stötta, informera och svara på frågor. Till min stora glädje var flera pirater i mogen ålder närvarande och dessutom fick vi sällskap av Lilla Edets nytillträdde kommunledare Kent Holmblad och Ung Pirats distriktsordförande Jonatan Kindh.

Efter en dryg halvtimma fick jag förflytta mig ca 15 km till Vänersborg för nästa fika. Hela 14 pirater satt där och språkade när jag kom fram. Man märker att både intresset för partiets frågor och viljan att göra skillnad är stor och det bådar gott för framtiden.

Kommunledare är nyligen tillsatta i flera andra kommuner som Ale, Herrljunga och Lerum. Inom kort kommer troligen även Alingsås och Bengtsfors att få aktiva ledare. Invånarna i Norra Älvsborg kommer snart att märka att Piratpartiet inte bara är något som florerar i riksmedia utan att vi även finns här mitt ibland dem.

Daniel Svensson
Kommunledare Vänersborg
Valkretsledare Norra Älvsborg

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>