Piratpartiet siktar mot Regionvalet 2010

Piratpartiet planerar att kandidera till Regionfullmäktige för Västra Götaland

Är du intresserad av att delta i arbetet med att skapa vår valplattform så hör omedelbart av dig till distriktsledare Björn Odlund eller vice distriktsledare Daniel Svensson .

Om du är intresserad av att kandidera för Piratpartiet i regionvalet vill vi att du snarast skickar in namn, adress, telefon och e-postadress till någon av oss.

Det är snabba ryck som gäller men vi har en hel del draghjälp eftersom vi kan återanvända mycket av de program som tagits fram för landstingsval i andra delar av landet. Utkast till politisk plattform diskuteras här. Läs, kommentera och debattera men gör det omgående, eftersom vi måste skicka in det till styrelsen nu på söndag den 24/1.

Processen för att ta fram en plattform och våra kandidater ser ut så här:

* Senast 24/1 lämnas plattformen till styrelsen
* 25-31/1 medlemsomröstning gällande valplattformen
* Om medlemmarna röstar JA går processen vidare
* 31/1 – 15/2 25/2 är kandideringen öppen
* Senast 15/2 meddelar styrelsen om plattformen är godkänd
* 15/2 – 15/3 håller vi primärval för regionsvalslistan
* Senast 15/4 ska kandidaterna anmälas till Valmyndigheten

Västra Götalands regionfullmäktige har 149 ledamöter. För att vi ska få kandidera kräver vår styrelse att vi har minst 22 kandidater på vår lista. Antalet är väl tilltaget för att det ska finnas ersättare nog att täcka både ledigheter och avhopp under mandatperioden.

Om du vill läsa mer
Om lokalpolitik i Piratpartiet
Västra Götalandsregionen
Om politik inom regionen

Daniel Svensson
Vice distriktsledare
daniel.svensson(at)piratpartiet.se

Kommentarer

http://www./ skrev

I Storbritannien heter det inte ens jul längre utan vinterfestival. Gissa vilka som har drivit fram den utvecklingen? Det är väl bara att vänja sig vid att det inom ett par år kommer heta God Vinterfestival här också.

http://www./ skrev

pisze:Warto tu wspomnieć przeglÄ…darkÄ™ Opera, która ma szereg funkcji, a nie majÄ… ich inne przeglÄ…darki. Można tu wymienić Opera Unite (warto siÄ™ tym zainteresować, przydaje sie gdy nad stronÄ… pracuje kilka osób – przydaje siÄ™ tutaj także whiteboard), a także praca na kodzie html. Opera również posiada sprawdzanie poprawnoÅ›ci kodu. OczywiÅ›cie wszystko to dotyczy najnowszych wersji Opery.Pozdrawiam

http://www./ skrev

The reviews for “A Christmas Story” were overwhelmingly positive. Justin and Benj are among the hardest working guys in show business (sorry, James Brown). By the way, they have already had an original show, Dogfight, debut off Broadway earlier this year with a book written by Westport’s own, Peter Duchan. Lots of talent in this town.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>