Positivt piratmöte i Vänersborg

På måndagskvällen hade vi en piratfika i Vänersborg där det diskuterades studiecirklar samt valkampanj i samarbete med såväl Trollhättan som hela valkretsen. Dessutom ventilerades tankar om att ställa upp med egna listor i kommunalvalet 2010.

Som tänkbara ämnen för studiecirklar nämndes kommunpolitik, regionpolitik, ledarskap, retorik, fördjupning i partiets frågor samt hur man ska hantera intervjusituationer. Vissa cirklar kommer att hållas lokalt medan andra troligen kommer att arrangeras tillsammans med flera kommuner.

Vi enades om att jobba med att undersöka möjligheterna med att kandidera lokalt i Vänersborg. Det innebär att vi har cirka en månad på oss för att få fram minst 10 personer som vill stå på den PIratparitets valsedel för kommunalvalet samt att skapa en hållbar plan för hur vi ska arbeta med våra frågor i kommunen.

Nästa möte om kommunalvalet ska hållas redan på torsdag 10 december kl 18.00 (plats meddelas i kalendern senast torsdag fm) och sedan kör vi minst ett möte per vecka tills listan ska lämnas in alternativt att vi beslutar oss för att inte kandidera. Skicka ett mail till mig om du är intresserad av mer information.

Daniel Svensson (daniel.svensson[at]piratpartiet.se)
Kommunledare Vänersborg
Vice distriktsledare Västra distriktet

Kommentarer

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>