Demonstrationen på lördag inställd!

Demonstrationen i Göteborg nu på lördag (den 25:e) är inställd. Vi hinner inte plannera och förbereda den ordentligt, och i stället för att göra något halvbra så skjuter vi på den till en någorlunda snar framtid.

I stället har vi en picknick i slottsskogen. Alla som vill vara med kan komma och mysa i solen 🙂 Vi möts vid linnéplatsen klockan 15:00! Var inte oroliga för att inte hitta oss, vi kommer att synas. Om du inte kan vara där 15:00 men ändå vill vara med kan du ringa 0704092636 så vägleder vi dig.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>